Concepts on Location is in 2018 door Vincent Langendorff opgestart met de wens om dé Aziatische cateraar van Nederland te worden. Door verschillende concepten te bundelen, kan je uit het lekkerste van Azië kiezen.

Aziatische catering is een vak apart. Daarom werkt Concepts on Location ook graag samen. Zo regelen wij de catering van restaurants die dat willen uitbesteden of met leveranciers die hun producten op een ludieke wijze op de markt durven te zetten. En natuurlijk met organisatoren die een groot scala aan foodpoints op hun terrein wensen. 

In haar korte bestaan is Concepts on Location al hard op weg dé grootste Aziatische eventscateraar van Nederland te worden.

En we willen iedereen laten genieten van Aziatische cateringgerechtjes; Concepts on Location komt niet alleen op festivals en evenementen maar verzorgt ook Aziatische hapjes bij je thuis

 

Ons hechte team is te vinden op diverse events en (outdoor) festivals.
We passen ons makkelijk aan de opdrachtgever aan; een sjieke skyscrapercatering, een sushi festival en een zakelijke beurs in de RAI is geen probeem. Of we cateren bij een huwelijksfeest, een foodtruckfestival, een paardenconcours of kunstbeurs. En natuurlijk staan we op Low Lands en het ABN AMRO Tennistoernooi in AHOY.

Overal zijn we inmiddels te vinden en niets is onmogelijk!

Vincent Langendorff

De culinaire liefde voor Japan begon voor Vincent ruim 25 jaar geleden. Als assistent restaurant-manager in het restaurant Sazanka van het Okura Hotel leerde hij alles van de Aziatische keuken.

Na deze goede leerschool begon Vincent in 2000,  samen met twee vrienden,              Sushi Time. Zij waren het eerste sushi-restaurant mét lopende band in Amsterdam. 

Vincent werkte met veel passie aan de opbouw van Sushi Time. In 2018 vond hij dat het tijd was voor meer Aziatische cateringconcepten. Vincent koppelde de cateringtak los en bracht dit onder in zijn nieuwe bedrijf:

Concepts on Location